Θέλεις καθαρή επιδερμίδα; Αυτή είναι η ιδανική θεραπεία για εσένα

Κάθε ιατρική θεραπεία εξυπηρετεί διαφορετικές ανάγκες της επιδερμίδας. Τι να επιλέξεις για «αποτοξίνωση» του δέρματος;

Αν είσαι οπαδός της καθαρής, λείας και απαλής επιδερμίδας (ποια δεν είναι;) και, τελευταία, αισθάνεσαι πως το δέρμα σου χρειάζεται ένα detox, τότε η δερμοαπόξεση με διαμάντι (microdermabrasion) θα έρθει να δώσει λύση στο πρόβλημα σου. Πρόκειται για εκείνη την κίνηση-ματ που θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και θα μειώσει τους διεσταλμένους πόρους, ενώ παράλληλα θα καθαρίσει βαθιά πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Μάλιστα, υπάρχουν ιατρικές μελέτες που έχουν δείξει πως ο καθαρισμός με ατμό μπορεί να προκαλέσει ακμή, να επιβαρύνει τις ευρυαγγείες και να πυροδοτήσει τη ροδόχρου ακμή. Αυτοί είναι και οι λόγοι που, τελικά, η δερμοαπόξεση με διαμάντι είναι η ιδανική μέθοδος για να καθαρίσεις την επιδερμίδα σου, χωρίς δυσάρεστες συνέπειες. 

Η διαδικασία

Ο γιατρός εφαρμόζει την diamond κεφαλή της smart peel συσκευής στην επιφάνεια της επιδερμίδας, η οποία ασκεί αρνητική πίεση στο δέρμα. Πάνω σε αυτή την κεφαλή βρίσκονται μικροδιαμάντια, τα οποία ενώ σύρονται πάνω στο δέρμα πραγματοποιούν μια απολύτως ελεγχόμενη και ασφαλής απολέπιση. Έτσι, το δέρμα καθαρίζεται βαθιά και οι πόροι συρρικνώνονται. Έπειτα, ο γιατρός αφαιρεί το σμήγμα με τη βοήθεια ενός αποστειρωμένου ειδικού εργαλείο. Το τελευταίο στάδιο της θεραπείας περιλαμβάνει ενυδάτωση με επανορθωτικές και αναπλαστικές κρέμες. 

Η διάρκεια

Η κάθε συνεδρία έχει διάρκεια 30-40 λεπτά και επαναλαμβάνεται σε ένα διάστημα 3-6 μηνών, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σου και τις ανάγκες της. 

Η αποθεραπεία

Η ελαφρά ερυθρότητα θα υποχωρήσει μετά από λίγες ώρες.