Νεανική όψη; Η #1 ασφαλής θεραπεία που αξίζει το δέρμα σου

Αν οι λέξεις «βαθιά ενυδάτωση», «ανάπλαση» και «λάμψη» μιλούν στην… καρδιά σου, τότε πρέπει να δώσεις στην επιδερμίδα σου αυτό που χρειάζεται. 

Η κακή διατροφή, το κάπνισμα και το κρύο είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που αφυδατώνεται η επιδερμίδα. Η μεσοθεραπεία (ενέσιμη ή μη) θα μεταφέρει στην επιδερμίδα σου ένα «κοκτέιλ» ενυδατικών και αντιγηραντικών ουσιών κάτω από το δέρμα σου κι εσύ θα βάλεις “τσεκ” σε όλα αυτά που έχεις ανάγκη: νεανική όψη, αναζωογονημένη έκφραση, ενυδατωμένο δέρμα. 

Η διαδικασία 

Κατά την ενέσιμη εκδοχή εφαρμόζεται τοπικά αναισθητική κρέμα και εγχέεται κάτω από το δέρμα, με τη βοήθεια πολύ λεπτών βελόνων, ένα διάλυμα που περιέχει υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, ανόργανα στοιχεία, αντιοξειδωτικά συστατικά κ.ά. Από την άλλη, η συσκευή DermaPen εξασφαλίζει τη μεσοθεραπεία στην μη ενέσιμη εκδοχή της, δημιουργώντας μικρά κανάλια στην επιφάνεια του δέρματος, μέσα από τα οποία το ίδιο διάλυμα εισχωρεί στην επιδερμίδα σε βάθος 1-3 χιλιοστών. Αυτή η μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, γύρω από τα μάτια, στο λαιμό και το ντεκολτέ, για να βελτιώσει τους μαύρους κύκλους και τις λεπτές γραμμές και να χαρίσει λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. Είναι απόλυτα ασφαλής. 

Η διάρκεια

Μέσα σε 20-30 λεπτά η συνεδρία θα έχει ολοκληρωθεί. Μπορεί να επαναληφθεί κάθε 20 μέρες περίπου, αλλά αυτό εξαρτάται από τις ανάγκες της επιδερμίδας σου και τι θα σου συστήσει ο πλαστικός σου. 

Η αποθεραπεία 

Μπορεί μετά το τέλος της θεραπείας να παρατηρήσεις ελαφρά ερυθρότητα, η οποία θα έχει εξαφανιστεί μετά από μερικές ώρες.