Αυξητική γλουτών με υαλουρονικό οξύ

Σφριγηλότητα και στρογγυλό σχήμα, δύο χαρακτηριστικά που ιδανικά οι περισσότερες γυναίκες εκεί έξω επιθυμούν για τους γλουτούς τους. Δυστυχώς, όμως, ένα μικρό μόνο ποσοστό των ανθρώπων έχει εκ φύσεως αυτό το ιδανικό σχήμα. Πώς μπορείτε να αποκτήσετε και εσείς το αποτέλεσμα των ονείρων σας; Υπάρχει κάποιος άμεσος και ανώδυνος τρόπος για να έχετε την εμφάνιση που θα θέλατε χωρίς χειρουργική επέμβαση; Ναι, υπάρχουν λύσεις για τη βελτίωση του όγκου και του σχήματος της περιοχής αυτής. Οι μη επεμβατικές θεραπείες γλουτών με υαλουρονικό οξύ συγκεκριμένου μοριακού βάρους είναι η μη χειρουργική λύση που θα δώσει άμεσα αποτελέσματα με τον πιο ανώδυνο τρόπο. Παρακάτω θα δείτε όλες τις λεπτομέρειες για την αυξητική γλουτών με υαλουρονικό οξύ, που θα πρέπει να γνωρίζετε πριν επισκεφθείτε κάποιον ειδικό.
Η διαδικασία εφαρμογής του ενέσιμου υαλουρονικού οξέως είναι πολύ απλή και γρήγορη. Η τοποθέτηση του εμφυτεύματος δεν απαιτεί τη χρήση χειρουργείου και γίνεται στο ιατρείο με τοπική αναισθησία. Μετά την ένεση αυτή, και αφού η περιοχή έχει μουδιάσει, το πληρωτικό εγχέεται στην άνω γλουτιαία περιοχή, με μία σειρά μικροσκοπικών ενέσεων, χρησιμοποιώντας ένα λεπτό σωληνίσκο. Για να βεβαιωθούμε ότι τα αποτελέσματα θα είναι συμμετρικά, αξιολογούμε ξανά τον ασθενή ενώ στέκεται και πριν τελειώσει η διαδικασία, για οποιαδήποτε διόρθωση σε ενδεχόμενο πρόβλημα.
Τα ενέσιμα για την περιοχή των γλουτών χορηγούνται με τοπικό αναισθητικό, πράγμα που σημαίνει ότι ο ασθενής είναι ξύπνιος κατά τη διάρκεια της θεραπείας, αλλά δεν μπορεί να αισθανθεί πόνο καθώς η περιοχή του γλουτού θα είναι πλήρως μουδιασμένη. Τις πρώτες ημέρες μετά τις ενέσεις, στην περιοχή των γλουτών μπορεί να αισθανθείτε ένα ελαφρύ πρήξιμο και πόνο, που μπορεί να αντιμετωπίσει άμεσα και εύκολα με αναλγητικά.
Το πρωτόκολλο για τη διόρθωση του σώματος είναι παρόμοιο με αυτό των δερματικών πληρωτικών για το πρόσωπο. Η επιλογή εξασφαλίζει βέλτιστα αποτελέσματα για τη διόρθωση του σχήματος της περιοχής. Είναι μία ιδανική θεραπεία εάν επιθυμείτε να δώσετε όγκο στους γλουτούς, είτε επειδή είναι γενετικά μικροί, είτε επειδή έχουν χάσει τις φυσικές καμπύλες τους λόγω ηλικίας ή απώλειας βάρους, είτε απλά εάν θέλετε να επιτύχετε ένα πιο στρογγυλό σχήμα.
Με μία μόλις συνεδρία θα επιτύχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Ωστόσο, η διαδικασία πρέπει να επαναλαμβάνεται μία φορά το χρόνο για να διατηρούνται τα αποτελέσματα αυτά στο βέλτιστο δυνατό.
Ο χρόνος θεραπείας συνήθως διαρκεί περίπου 45 λεπτά, από τη στιγμή που θα χορηγηθεί το αναισθητικό μέχρι το τέλος της.
Τα αποτελέσματα των πληρωτικών στους γλουτούς είναι άμεσα και μπορούν να διαρκέσουν έως και 18 μήνες. Όπως και τα ενέσιμα με υαλουρονικό σε κάθε άλλη περιοχή του σώματος, έτσι και αυτά, δεν θα δώσουν μόνιμα αποτελέσματα.
Μετά τη διαδικασία, οι περιοχές όπου εγχύθηκε το υαλουρονικό οξύ, κλείνονται με έναν επίδεσμο, προκειμένου να παραμείνουν μακριά από μικρόβια και καθαρές. Συνιστάται ανεπιφύλακτα στους ασθενείς να τον διατηρήσουν για τουλάχιστον τρεις ημέρες και να αποφύγουν να βραχεί. Αμέσως μετά τη θεραπεία, οι ασθενείς μπορούν να εμφανίσουν ένα ελαφρύ πρήξιμο. Αυτό μπορεί να αντιμετωπιστεί με τη χρήση αναλγητικών.
 
Επειδή πρόκειται για μια ελάχιστα επεμβατική θεραπεία, υπάρχει ελάχιστος χρόνος αποθεραπείας. Οι ασθενείς μπορεί να επιστρέψουν στις συνήθεις καθημερινές δραστηριότητες λίγο μετά τη διαδικασία. Για τις επόμενες ημέρες είναι σημαντικό να μην κάνετε έντονες προπονήσεις, να μην καταναλώσετε αλκοόλ σε μεγάλες ποσότητες ή να εκτίθενται σε ακραίες θερμοκρασίες. Το τελικό αποτέλεσμα δεν θα φανεί αμέσως, αλλά σε περίπου δύο έως τρεις εβδομάδες. Ύστερα από αυτό το μικρό χρονικό διάστημα, όταν το οίδημα και η ερυθρότητα θα έχουν υποχωρήσει, το νέο αποτέλεσμα θα είναι 100% ορατό.