Διόρθωση σχήματος μύτης χωρίς χειρουργείο

Διόρθωση σχήματος μύτης σε 20 λεπτά. Κι όμως είναι αλήθεια! Αυτή η πρωτοποριακή μέθοδος μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα μίας στραβής ή γαμψής μύτης χωρίς να χρειαστεί να περάσετε το κατώφλι του χειρουργείου. Μόλις 20 λεπτά από το χρόνο σας είναι αρκετά για να βελτιώσετε αισθητικά τη μύτη σας με υαλουρονικό οξύ. Όλοι γνωρίζουν πως η μύτη διαδραματίζει σπουδαίο ρόλο στη συνολική εικόνα του προσώπου, αλλά πολλοί διστάζουν να υποβληθούν σε μία χειρουργική επέμβαση. Με τη θεραπεία αυτή μπορεί να βελτιωθεί το πρόβλημα μιας στραβής, κοντής ή γαμψής μύτης, από 60% μέχρι 100%.

Η θεραπεία απευθύνεται σε όσους θέλουν να διορθώσουν μικρές ατέλειες της μύτης που αφορούν, κυρίως, στη ράχη της και στο ύψος της κορυφής της. Είναι, λοιπόν, σαφές πως μία ρινοπλαστική χωρίς νυστέρι δεν μπορεί να μειώσει τις διαστάσεις της μύτης, αλλά μπορεί να τροποποιήσει το σχήμα της.

H συνεδρία διαρκεί 20 λεπτά και μετά μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας συνήθειες.

Το αποτέλεσμα διαρκεί, συνήθως, από 9 έως 12 μήνες και με τακτικές επαναλήψεις μπορεί να αυξηθεί σημαντικά η διάρκεια ζωής του.

Τα «γεμίσματα» με υαλουρονικό οξύ είναι αναστρέψιμα, καθώς το υαλουρονικό οξύ διαθέτει αντίδοτο – την υαλουροδινάση. Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα δεν σας ικανοποιεί, ο ιατρός μπορεί να εφαρμόσει υαλουροδινάση και να επαναφέρει τη μύτη στην αρχική της κατάσταση. Αξίζει, ωστόσο, να αναφερθεί πως πρόκειται για μία διαδικασία που γίνεται σταδιακά, δηλαδή ο ιατρός μπορεί να εφαρμόζει μικρή ποσότητα υαλουρονικού οξέος στη μύτη, να βλέπει ο/η ασθενής το αποτέλεσμα και να συνεχίζει είτε στην ίδια συνεδρία είτε σε μεταγενέστερη. Με αυτό τον τρόπο ο/η ασθενής έχει την ευκαιρία να εξοικειωθεί με τη νέα του/της μύτη.

Όχι, η ρινοπλαστική χωρίς χειρουργείο συγκαταλέγεται στις ανώδυνες θεραπείες. Ο ιατρός εφαρμόζει τοπικά αναισθητική κρέμα λίγη ώρα πριν κι έτσι ο/η ασθενής δεν αισθάνεται τα τσιμπήματα της βελόνας, κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του υαλουρονικού οξέος.

META
ΠΡΙΝ
META
ΠΡΙΝ
META
ΠΡΙΝ
META
ΠΡΙΝ
META
ΠΡΙΝ
META
ΠΡΙΝ
META
ΠΡΙΝ
META
ΠΡΙΝ
META
ΠΡΙΝ
META
ΠΡΙΝ