Λιποδιάλυση με Πεπτίδια για τις Σακούλες στα Μάτια

Τα μάτια είναι ο «καθρέφτης» της ψυχής σας και το πρώτο σημείο που παρατηρεί κάποιος, όταν σας κοιτά. Ωστόσο, τα κάτω βλέφαρα παραμένουν ένα από τα πιο συνηθισμένα σημεία πάνω στα οποία αποτυπώνονται ξεκάθαρα τα σημάδια γήρανσης. Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα είναι οι σακούλες που κάνουν τα μάτια να χάνουν τη νεανική όψη τους και εμφανίζονται, συνήθως, είτε λόγω συσσώρευσης λίπους είτε λόγω κατακράτησης υγρών είτε και λόγω χαλάρωσης. Η λιποδιάλυση με πεπτίδια είναι μια ενέσιμη θεραπεία, η οποία αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις αντιαισθητικές σακούλες των ματιών, διαλύοντας το περίσσιο λίπος στην περιοχή, διεγείροντας τη μικροκυκλοφορία και αποσυμφορίζοντας την περιοχή. 

Η ειδική θεραπεία με Inner B πραγματοποιείται με σχεδόν ανώδυνες ενέσεις οι οποίες στοχεύουν στο περιοφθαλμικό λίπος και περιέχουν μία μοναδική σύνθεση με πεπτίδια και υαλουρονικό οξύ. Τα πεπτίδια συρρικνώνουν τα λιποκύτταρα με ασφάλεια και, μέσα από διάφορα στάδια επεξεργασίας στον οργανισμό, τα μετατρέπουν σε γλυκερόλη η οποία αποβάλλεται φυσικά από το σώμα. Το υαλουρονικό οξύ διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και αποκαθιστά την υγιή εμφάνιση στο δέρμα.
Η μείωση στις σακούλες και το πρήξιμο στο άνω και κάτω βλέφαρο είναι ένα από τα κύρια αποτελέσματα της θεραπείας με πεπτίδια Inner B. Τα τελευταία μειώνουν το αποθηκευμένο λίπος και προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα τη σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος λόγω της συρρίκνωσης των λιποκυττάρων. Όντας συστατικά του ίδιου του δέρματος, τα πεπτίδια δρουν με φυσικό τρόπο χωρίς να δημιουργούν πόνο, φλεγμονές ή παρενέργειες.
Δεδομένου ότι η ενέσιμη θεραπεία πραγματοποιείται με εξαιρετικά λεπτή βελόνα, είναι μια σχετικά ανώδυνη μέθοδος που προκαλεί ελάχιστο τραυματισμό στα αιμοφόρα αγγεία. Για 1 με 2 ημέρες, θα παρουσιάσετε ένα ήπιο οίδημα και ερυθρότητα. Ο πόνος και η φαγούρα που ενδεχομένως θα νιώσετε, θα βελτιωθεί μέσα στις επόμενες μέρες και θα έχει εξαφανιστεί σε περίπου μία εβδομάδα.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά μετά την έγχυση και, ύστερα από την ολοκλήρωση των θεραπειών, τα αποτελέσματα είναι μόνιμα.

Δεδομένου ότι η ένεση λιπόλυσης δεν είναι μια διαδικασία στην οποία οι αλλαγές εμφανίζονται αμέσως μετά από μία ένεση, ενδέχεται να απαιτούνται επαναλαμβανόμενες θεραπείες, ανάλογα με την ποσότητα του λίπους που έχει συγκεντρωθεί στην περιοχή. Το ποσό και ο αριθμός των ενέσεων ποικίλλουν από άτομο σε άτομο, αλλά ένας συνηθισμένος αριθμός είναι 2 με 3 θεραπείες που μπορούν να πραγματοποιηθούν ανά 15 μέρες.
Ο χρόνος θεραπείας εξαρτάται από την έκταση του σημείου και τον βαθμό του προβλήματος, αλλά, συνήθως, χρειάζονται περίπου 5 έως 20 λεπτά χωρίς αναισθησία.
META
ΠΡΙΝ
Κλείστε μια συμβουλευτική συνεδρία