ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ & ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Πατήστε επάνω στο πρόβλημα ή στην περιοχή που επιθυμείτε, δείτε την προτεινόμενη θεραπεία και ακολουθήστε το link για να μάθετε περισσότερα.

Τα σημάδια ακμής μπορούν να προκαλέσουν μειωμένη αυτοπεποίθηση. Μέσω στοχευμένων θεραπειών, μπορείτε να περιορίσετε τα σημάδια ακμής και να κάνετε το δέρμα σας πιο λείο.

VAMPIRE LIFT

Οι απαιτήσεις του δέρματος με την πάροδο του χρόνου και οι φυσικές αλλαγές που υφίσταται, απαιτούν πολύ ιδιαίτερη φροντίδα, ολοένα και πιο στοχευμένη. Πολύ σημαντικό ρόλο στην εικόνα της επιδερμίδας μας, διαδραματίζει η ισορροπημένη διατροφή και η κατανάλωση άφθονου νερού, χωρίς ωστόσο πολλές φορές να επαρκούν. Το δέρμα μπορεί να φαίνεται πρώιμα γερασμένο λόγω της επίδρασης της UV ακτινοβολίας και του κακού τρόπου ζωής. Ειδικές θεραπείες από τον Ιατρό Ιάκωβο και την ομάδα του εφαρμόζονται στην κλινική μας και θα αναγεννήσουν το δέρμα σας επαναφέροντας την χαμένη λάμψη και σφριγηλότητα.

ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ PRP | VAMPIRE LIFT | TOTAL GLOW | DERMAPEN | ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΥΛΑΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ XDNA​

Όταν το υαλουρονικό οξύ που μας έχει χορηγηθεί για την εξάλειψη των σημαδιών του χρόνου και για την βελτίωση των φυσικών μας χαρακτηριστικών, αποφασίζουμε ότι δεν μας ταιριάζει και επιθυμούμε να απαλλαχτούμε από αυτό, υπάρχει λύση. Έχουμε την δυνατότητα να το αφαιρέσουμε πλήρως χωρίς να επηρεαστεί ο φυσικός μας ιστός και να επανέλθουμε στην φυσική μας κατάσταση. Επιλύουμε προβλήματα όπως η υπερπλήρωση που οδηγεί σε αφύσικο αποτέλεσμα.

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΔΑΣΗ

Toggle Content

Εάν αγωνίζεστε με το επίμονο τοπικό πάχος γύρω από τους γοφούς, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τη σειρά περιποίησης του τοπικού λίπους και τις εφαρμογές body contouring, για να επιτύχετε την σιλουέτα που επιθυμείτε.

ΕΝΕΣΙΜΗ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ ΜΕ ΦΩΣΦΑΤΙΔΥΛΟΧΟΛΙΝΗ (PHOSPHATIDYLCHOLINE MESOTHERAPY)  | ΕΝΕΣΙΜΗ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ ΜΕ ΔΕΣΟΞΥΧΟΛΙΚΟ ΟΞΥ (DESOBODY Η΄AQUALIX)

Το 3D contouring προσώπου είναι μία μέθοδος ανάδειξης των χαρακτηριστικών. Αυτό σημαίνει πως εξατομικεύεται πάνω στις δικές σας ανάγκες και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας χωρίς να τα αλλάζει. Μία θεραπεία που σχεδιάστηκε και καθιερώθηκε πρώτα από τον ιατρό Ιάκωβο Γκόγκουα. Έχει σημασία να τονιστεί πως ο ιατρός βασίζεται στη συμμετρία της «χρυσής τομής» για να αναδείξει την καλύτερη εκδοχή του προσώπου σας.

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ (3D CONTOURING)

Η υπερέκθεση στον ήλιο μπορεί να αφήσει σημάδια (πανάδες), που είναι πιο έντονα κυρίως μετά τα 40. Με την εφαρμογή συγκεκριμένων θεραπειών, μπορούμε να εξαλείψουμε αυτά τα σημάδια και να επαναφέρουμε ομοιόμορφη όψη στο δέρμα.

VAMPIRE LIFT

Σχεδόν όλες οι γυναίκες αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την κυτταρίτιδα, ανεξαρτήτων κιλών και ηλικίας. Απαλλαγείτε με την βοήθεια της τεχνολογίας από την όψη ‘’φλοιού πορτοκαλιού’’. 

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΚΑΡΝΙΤΙΝΗ ΚΑΙ ΚΑΦΕΪΝΗCELLUTION

Η ευαίσθητη περιοχή του λαιμού μπορεί να είναι ένα από τα πρώτα μέρη που δείχνουν σημάδια γήρανσης, είτε πρόκειται για ρυτίδες, είτε για χαλάρωση του δέρματος. Ο Ιάκωβος με την ομάδα του, μπορούν να εξομαλύνουν και να συσφίξουν το δέρμα στην περιοχή του λαιμού, χρησιμοποιώντας μια ποικιλία θεραπειών.

ΝΗΜΑΤΑ APTOS | BIONUTRIC LIFT | ΒΟΤΟΥΛΙΝΙΚH ΤΟΞIΝΗ | ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ | JALLUTOX | XDNA

Απαλλαγείτε από το επίμονο τοπικό πάχος, αξιοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Εστιασμένες θεραπείες που καταπολεμούν το τοπικό λίπος και χαρίζουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΕΝΕΣΙΜΗ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ ΜΕ ΦΩΣΦΑΤΙΔΥΛΟΧΟΛΙΝΗ (PHOSPHATIDYLCHOLINE MESOTHERAPY)  | ΕΝΕΣΙΜΗ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ ΜΕ ΔΕΣΟΞΥΧΟΛΙΚΟ ΟΞΥ (DESOBODY Η΄AQUALIX)

Τα μάγουλα είναι πολύ σημαντικά για την τελική εικόνα του προσώπου. Μπορούμε να τονίσουμε τις γωνίες του προσώπου με ενέσιμη λιποδιάλυση στα μάγουλα, στον λιπώδη ιστό. Μάλιστα, το λίπος στα μάγουλα εξαρτάται από τα γονίδια και δεν σχετίζεται με το βάρος σας. Ανακαλύψτε τη λύση που ταιριάζει σε εσάς.

ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ ΜΕ ΚΑΡΝΙΤΙΝΗ

Τα μάτια σας πλαισιώνονται από την πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου σας που χρήζει εξειδικευμένης περιποίησης σε συνάρτηση, πάντα, με την ηλικία σας. Σας καθοδηγούμε να επιλέξετε θεραπείες που ταιριάζουν στο δικό σας προφίλ και στις δικές σας ανάγκες. 

ΒΟΤΟΥΛΙΝΙΚH ΤΟΞIΝΗ | LIFTING ΜΕ ΝΗΜΑΤΑ APTOS | ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ | NANOSOFT ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ ΜΕ ΠΕΠΤΙΔΙΑ​ | ΑΠΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΥΡΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΜΕ BLANC-B​ | CAT EYE​ | ΕΞΑΝΧΩΣΗ ΒΛΕΦΑΡΩΝ ΜΕ PLEXR​ | LIFTING ΜΕ ΝHΜΑΤΑ APTOS/ ΜΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚO LIFTING​

Καθώς μεγαλώνουμε το δέρμα μας γίνεται όλο και λεπτότερο και χάνει την ελαστικότητά του. Προσθέστε τις εκφράσεις του προσώπου, την κακή στάση στον ύπνο, την μη ισορροπημένη διατροφή και την κληρονομικότητα και έχετε ένα κοκτέιλ που μπορεί να οδηγήσει σε βαθιές οριζόντιες και κάθετες ρυτίδες στο μέτωπο. Κάθε περιστατικό χρήζει ιδιαίτερης και εξατομικευμένης θεραπείας βασισμένο στη δική σας κλινική εικόνα και προσδοκίες.  Ο Ιάκωβος με την ομάδα του θα εξετάσουν προσεκτικά την δική σας περίπτωση και θα σας προσφέρουν λύσεις που ταιριάζουν αποκλειστικά σε εσάς για ένα λείο μέτωπο που θα γυρίσει τον χρόνο πίσω.

ΒΟΤΟΥΛΙΝΙΚH ΤΟΞIΝΗ | ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ | ΧΗΜΙΚΟ PEELING | ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ DMAE | XDNA 

Αναμφίβολα η μύτη διαδραματίζει σπουδαίο ρόλο στην εικόνα του προσώπου, αφού είναι το πρώτο σημείο που το ανθρώπινο μάτι έρχεται σε επαφή μόλις κοιτάξει ένα πρόσωπο. Πολλοί, μάλιστα, είναι εκείνοι που θέλουν να βελτιώσουν αισθητικά τη μύτη τους αλλά διστάζουν να υποβληθούν σε μια επέμβαση με ολική νάρκωση, για διάφορους λόγους. Στις περιπτώσεις αυτές υπάρχει η δυνατότητα να διορθωθούν κάποιες ατέλειες της μύτης, δίχως χειρουργικό νυστέρι, παρά μόνο με τη χρήση υαλουρονικού οξέος. 

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΜΥΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ

Καθώς μεγαλώνουμε, η περιοχή ανάμεσα στη μύτη και το στόμα, μας δίνει προειδοποιητικά σημάδια όπως  χαλάρωση και ρυτίδες. Στην κλινική μας μπορούμε μέσω εστιασμένων θεραπειών, ειδικών για την συγκεκριμένη περιοχή να εξαλείψουμε όλα τα σημάδια του χρόνου και να επαναφέρουμε τη χαμένη νεότητα και σφριγηλότητα του δέρματος. 

ΡΙΝΟΠΑΡΙΑΚEΣ (ΡΥΤIΔΕΣ ΓEΛΙΟΥ) – ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚO ΟΞY | PLEXR ΓΙΑ ΡΥΤIΔΕΣ ΚΑΠΝΙΣΤH H BARCODE

Το ντεκολτέ είναι μια περιοχή του σώματος που μπορεί να φανερώσει την ηλικία σας. Με ειδικές θεραπείες μπορούμε να συσφίξουμε το δέρμα στη περιοχή του ντεκολτέ και να του χαρίσουμε λεία όψη. 

ΝΗΜΑΤΑ PDO | ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ | XDNA | DMAE | PLEXR ΝΤΕΚΟΛΤΕ

Οι παρειές του προσώπου και στα δύο φύλα, είναι υπεύθυνες για το σχηματισμό της δομής της εικόνας του. Ένα χαλαρό περίγραμμα προσώπου, αποκαλύπτει τα πρώτα σημάδια του χρόνου και την τήρηση του φυσικού νόμου της βαρύτητας. Στην κλινική μας, αναλύοντας σε βάθος την ανατομία το προσώπου σας, σας προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις, χαρίζοντας σας τη συμμετρία, την σφριγηλότητα και νεανικότητα που πάντα ονειρευόσασταν. 

LIFTING ΜΕ ΝΗΜΑΤΑ APTOS, ΜΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ LIFTING | BIONUTRIC LIFTING | ΡΥΤΙΔΕΣ ΘΛΙΨΗΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ – ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Σε περίπτωση που το πιγούνι σας έχει μια κλίση προς τα μέσα, ο ιατρός μπορεί με την έγχυση υαλουρονικού οξέος να το «γεμίσει» στα σωστά σημεία για να γίνει πιο αιχμηρή η γωνία του και, άρα, πιο θεληματικό. Αντίστοιχα, αξιοποιώντας την φωσφατιδυλοχολίνη μπορεί να αφαιρέσει το αντιαισθητικό διπλοσάγωνο (προγούλι) ή ακόμα και να χρησιμοποιήσει νήματα αν υπάρχει χαλάρωση.

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ | ΒΟΤΟΥΛΙΝΙΚH ΤΟΞIΝΗ

Νιώστε αυτοπεποίθηση για τα πόδια σας είτε πρόκειται για μόνιμη αποτρίχωση, μείωση κυτταρίτιδας ή περιποίηση της επιδερμίδας.

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΚΑΡΝΙΤΙΝΗ ΚΑΙ ΚΑΦΕΪΝΗ | ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Το πέρασμα του χρόνου, η έκθεση στον ήλιο, τα γονίδια και ο τρόπος ζωής μπορούν να συμβάλουν στην αύξηση του μεγέθους των πόρων του δέρματος στο πρόσωπο. Στην κλινική μας μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μειώσετε το μέγεθος των πόρων σας, αφήνοντας ένα λείο και λαμπερό αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ | ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ

Η αποθήκη λίπους κάτω από το πιγούνι μας, γνωστή και ως διπλοσάγωνο, απασχολεί συχνά πολλά άτομα, όλων των ηλικιών. Μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητική καθώς μπορεί πολύ εύκολα να “καταστρέψει” την εικόνα μας καθώς “χαλάει” το σχήμα του προσώπου μας και μας προσθέτει χρόνια. Πολλοί παράγοντες μπορεί να συντελέσουν στην εμφάνισή του όπως γενετικοί, η κληρονομικότητα, η πρόσληψη κιλών και η γήρανση καθώς με την πάροδο του χρόνου οι ιστοί του δέρματός μας χαλαρώνουν και το περίγραμμά μας αλλοιώνεται. Με τις μεθόδους μας μπορούμε να σας βοηθήσουμε να απαλλαγείτε οριστικά από αυτό χαρίζοντάς σας αυτοπεποίθηση χάρις στο λείο και αρμονικό αποτέλεσμα. ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ ΜΕ ΚΑΡΝΙΤΙΝΗ

Οι ραγάδες εμφανίζονται συνήθως λόγω γρήγορης αυξομείωσης βάρους, απότομης ανάπτυξης ή κατά την εκδήλωση της εγκυμοσύνης. Οι ραγάδες μπορούν να αντιμετωπιστούν στην κλινική μας, χρησιμοποιώντας ειδικές τεχνικές με την βοήθεια της τεχνολογίας. 

PLEXR ΡΑΓΑΔΕΣ

Μπορεί “το γέλιο να δίνει ζωή” και να έχει αποδεδειγμένα πολλά οφέλη για τη ψυχική και σωματική υγεία μας, ωστόσο μπορεί εξίσου εύκολα να προκαλέσει και ρυτίδες έκφρασης γύρω από το στόμα. Φυσικά, η λύση δεν είναι να αρχίσετε να καταπιέζετε το γέλιο σας, ώστε να μην κάνετε τις λεγόμενες ‘’ρυτίδες γέλιου’’, αλλά να μάθετε πώς μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε με συμβουλές περιποίησης, αλλά και πιο εξειδικευμένες θεραπείες.
ΒΟΤΟΥΛΙΝΙΚH ΤΟΞIΝΗ | ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ | XDNA | JALLUTOX

Παρόλο που μπορεί να κάνετε ισορροπημένη διατροφή και τακτική άσκηση, ενδέχεται κάποιες εστίες τοπικού λίπους επάνω σας να επιμένουν και να μην μπορείτε να φτάσετε στον επιθυμητό σας στόχο. Εμείς μπορούμε, με την χρήση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας, απομονώνοντας την κάθε περιοχή να εστιάσουμε τοπικά για την εξάλειψη του τοπικού λίπους.

ΕΝΕΣΙΜΗ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ ΜΕ ΦΩΣΦΑΤΙΔΥΛΟΧΟΛΙΝΗ (PHOSPHATIDYLCHOLINE MESOTHERAPY)  | ΕΝΕΣΙΜΗ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ ΜΕ ΔΕΣΟΞΥΧΟΛΙΚΟ ΟΞΥ (DESOBODY Η΄AQUALIX) | ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Η περιοχή του σαγονιού αποτελεί αντανάκλαση της ηλικίας σας. Καθώς το δέρμα αρχίζει να χάνει την ελαστικότητά του, προκαλούνται ρυτίδες και όψη χαλαρής επιδερμίδας. Ο Ιάκωβος με την ομάδα του, μπορούν να σας βοηθήσουν να σηκώσετε και να σφίξετε την περιοχή του σαγονιού διατηρώντας μια νεανική όψη που ταιριάζει στις αναλογίες του προσώπου σας.

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Όλοι θα συμφωνήσουμε στο γεγονός ότι τα φρύδια μας αποτελούν το “κάδρο” του προσώπου μας. Η μορφολογία του και η τελική αίσθηση για την εικόνα του, καθορίζεται από τα φρύδια μας. Η ανόρθωσή τους λοιπόν μας προσφέρει τόσο ξεκούραστο όσο και επιβλητικό νεανικό βλέμμα. Τέλος, αυτή η μέθοδος, μας χαρίζει συμμετρικά φρύδια που μας τονώνουν και την αυτοπεποίθησή μας.

LIFTING ΜΕ ΝΗΜΑΤΑ APTOS | CAT EYE TREATMENT | ΒΟΤΟΥΛΙΝΙΚH ΤΟΞIΝΗ

Θέλετε πιο σαρκώδη χείλη; Θέλετε να γίνουν λίγο πιο ζουμερά; Θέλετε απλά να μη χρειάζεται να κάνετε overline με το κραγιόν σου και να είστε έτοιμες για το ραντεβού ή τη δουλειά σας φορώντας μόνο ένα lipgloss; Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και έχει, επίσης, διαφορετικές απαιτήσεις αλλά και ανάγκες. Επίσης τα χείλη ανήκουν στις περιοχές, όπου η γήρανση δύσκολα αντιμετωπίζεται γιατί χάνουν τον όγκο τους και τη ‘’ζωντάνια’’ τους και γύρω-γύρω σχηματίζονται λεπτές ρυτίδες. Με την βοήθεια του Ιατρού Ιάκωβου προτείνουμε εξατομικευμένες λύσεις για το πρόσωπο σας για ένα τέλειο αποτέλεσμα. 

ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΧΕΙΛΙΩΝ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ / ROCKSTAR LIPS