Παντρεύεσαι; Ιδού 3 θεραπείες προσώπου πριν το γάμο

Αν είσαι bride-to-be μάθε ποιες είναι οι δημοφιλέστερες θεραπείες που μπορείς να επιλέξεις πριν ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ποιες είναι οι θεραπείες προσώπου που αξίζουν μία θέση στη skincare προετοιμασία σου πριν το γάμο; Οι απαντήσεις που μπορείς να πάρεις είναι πολλές, γι’αυτό γνώρισε τις τρεις δημοφιλέστερες και επίλεξε με βάση τις ανάγκες σου και, φυσικά, τη συμβουλή του γιατρού σου.

Βοtox

Η δημοφιλέστερη ενέσιμη θεραπεία προσώπου με εγγυημένο, αισθητικό αποτέλεσμα. 

Τι πετυχαίνει: Οι συσπάσεις των μυών που κινούν το δέρμα μειώνονται, οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες μαλακώνουν και το πρόσωπο αναζωογονείται. 

Πότε θα δεις αποτέλεσμα: Ήδη από τις επόμενες μέρες

Πόσο διαρκεί: Ο μέσος όρος διαρκείας κυμαίνεται από 3 έως 5 μήνες και συστήνεται να επαναλαμβάνεται 2 με 3 φορές το χρόνο, ώστε να συντηρείται το αποτέλεσμα. 

Υαλουρονικό οξύ

Μπορεί να έχεις ακούσει τη συγκεκριμένη λέξη αναρίθμητες φορές, αλλά γνωρίζεις τι είναι; Αποτελεί θεμελιώδη ουσία της επιδερμίδας, η οποία συγκρατεί την υγρασία και ρυθμίζει την ενυδάτωσή της. 

Τι πετυχαίνει: Γεμίσματα. Το υαλουρονικό οξύ εγχέεται κάτω από το δέρμα (στις ρυτίδες και τα χείλη), δεσμεύοντας υγρασία. Έτσι, αποκαθίσταται ο όγκος και η σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Μην ανησυχείς, γιατί η διαδικασία γίνεται με χρήση αναισθητικής κρέμας. 

Πότε θα δεις αποτέλεσμα: Άμεσα.

Πόσο διαρκεί: Η διάρκεια μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και τον ένα χρόνο. 

Μεσοθεραπεία

Διαθέτει τρεις διαφορετικές τεχνικές – την ενέσιμη, τη μη ενέσιμη και με roller –, και μπορεί να διορθώσει ποικίλα προβλήματα της επιδερμίδας.

Τι πετυχαίνει: Εφαρμόζει στην επιδερμίδα ένα «κοκτέιλ» βιταμινών, αντιοξειδωτικών παραγόντων και υαλουρονικού οξέος, το οποίο συγκρατεί το νερό και διατηρεί το δέρμα λαμπερό, ξεκούραστο, ενυδατωμένο. 

Πότε θα δεις αποτέλεσμα: Με 10ήμερα διαλείμματα ανάμεσα στις συνεδρίες, τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά μετά τη 2η με 3η συνεδρία. 

Πόσο διαρκεί: Θα είσαι καλυμμένη, κατά μέσο όρο, με 3 έως 4 θεραπείες το χρόνο. Ανάλογα με την ηλικία αυτό, φυσικά, διαφοροποιείται.