Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη θεραπεία Gummy Smile

Η μη επεμβατική μέθοδος που θα διορθώσει την υπερβολική έκθεση των ούλων όταν χαμογελάτε και θα σας χαρίσει ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

Η υπερβολική έκθεση των ούλων και των δοντιών όταν χαμογελάτε ή γελάτε είναι το λεγόμενο gummy smile. Στα άτομα με τη συγκεκριμένη ιδιαιτερότητα μπορεί, επίσης, να παρουσιάζονται και βαθιές ρινοπαρειακές ρυτίδες (smile lines).  Αυτή η υπερβολική εμφάνιση των ούλων, οι αιτίες της οποίας ποικίλουν και διαφέρουν από άτομο σε άτομο, αποτελεί για πολλούς ένα σημαντικό αισθητικό πρόβλημα. Η μη επεμβατική Gummy Smile Therapy μπορεί να σας χαρίσει το αρμονικό και λαμπερό χαμόγελο που επιθυμούσατε άμεσα και ανώδυνα. 

Πώς γίνεται;

Μέσα από τη συγκεκριμένη θεραπεία και τη βοήθεια της βουτουλινικής τοξίνης, χαλαρώνονται οι μύες και αναστέλλεται η έντονη λειτουργία τους στα σημεία όπου εγχέεται το υλικό (στους κύριους μύες έλξης του άνω χείλους).  Το τελευταίο εγχέεται στην περιοχή μεταξύ του άνω χείλους και της μύτης σας και «παγώνει» προσωρινά τους μύες που συστέλλονται ή ανυψώνονται όταν χαμογελάτε, με αποτέλεσμα ένα αρμονικό χαμόγελο χωρίς να φαίνονται τα ούλα.

Τι πετυχαίνει ακριβώς;

Μέσα από την αναστολή της έντονης λειτουργίας των μυών, επιτυγχάνεται η μειωμένη εκδήλωση του gummy smile, η ταυτόχρονη ανόρθωση και ήπια επιμήκυνση του άνω χείλους αλλά και η μείωση της ρινοπαρειακής αύλακας.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν;

Παρότι χρειάζεται μόνο μία συνεδρία, η ανύψωση του άνω χείλους θα μειωθεί σταδιακά και το πλήρες αποτέλεσμα θα είναι ορατό εντός 14 ημερών μετά τη θεραπεία. Μπορεί να χρειαστεί πρόσθετη θεραπεία, ανάλογα με τα αποτελέσματα που θέλετε.

Πόσο διαρκεί η κάθε συνεδρία;

Η διαδικασία στο ιατρείο μας διαρκεί περίπου δέκα λεπτά. 

Αποθεραπεία και διάρκεια αποτελέσματος

Η αποθεραπεία είναι λίγο – πολύ άμεση. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να συνηθίσετε την περιορισμένη κίνηση στα χείλη σας, αλλά το πρόβλημα θα έχει λυθεί. Και επειδή θα συνηθίσετε να μη χρησιμοποιείτε αυτούς τους συγκεκριμένους υπερκινητικούς μύες, γύρω από το στόμα σας, οι μύες αυτοί μπορεί να χάσουν οριστικά μέρος της υπερδραστηριότητάς τους. Γενικά, θα χρειαστεί να επαναλάβετε τη διαδικασία μετά από 3-6 μήνες περίπου – τόσο διαρκεί το botox. Ωστόσο, όσο περισσότερες θεραπείες κάνετε, τόσο πιθανότερο είναι να οδηγηθείτε σε αποτελέσματα που διαρκούν ακόμη περισσότερο.

Υπάρχουν περιορισμοί μετά τη θεραπεία;

Για να αποφύγετε τους μώλωπες και το πρήξιμο, αποφύγετε το αλκοόλ για 24 ώρες πριν και μετά τη θεραπεία. Παραλείψτε το γυμναστήριο και μην ασκηθείτε έντονα την ημέρα της διαδικασίας. Μην ξαπλώνετε ή λυγίζετε τον λαιμό σας τις πρώτες τέσσερις ώρες μετά τη θεραπεία και αποφύγετε τη ζέστη και την άμεση έκθεση στον ήλιο.

Δείτε επίσης: New arrival: Τo no1 trend λιποδιάλυσης και σύσφιξης του Hollywood είναι εδώ

Δείτε επίσης: Profhilo – Η απόλυτη θεραπεία για αναδόμηση της επιδερμίδας

Gummy Smile