Το top 3 των αντιγηραντικών συστατικών που χρειάζεται η επιδερμίδα σου

Πώς ευεργετούν το πρόσωπο σου και σε ποια θεραπεία θα τα βρεις; 

Θα έχεις διαβάσει και ακούσει πολλές φορές τη λέξη «αντιγήρανση». Τι σημαίνει, όμως, πρακτικά; Ανακάλυψε παρακάτω τα τρία πανίσχυρα συστατικά της επιστήμης υπόσχονται νεανική και φρέσκια όψη.

Υαλουρονικό οξύ

Πρόκειται για έναν αμιγώς υδατικό παράγοντα που αποτελεί βασικό δομικό συστατικό του οργανισμού μας και μπορεί να δεσμεύσει νερό μέχρι και 1.000 φορές το βάρος του. Η εμφάνιση ρυτίδων είναι απόρροια της έλλειψης του. 

Βιταμίνη C

Οι ελεύθερες ρίζες επιταχύνουν την εμφάνιση των σημαδιών γήρανσης και η βιταμίνη C είναι η «μαχήτρια» ενάντια σε αυτές. Εκτός, όμως, από αυτό η βιταμίνη C είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη των κυττάρων, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου. 

Αντιοξειδωτικά

Πολλές επιστημονικές έρευνες έχουν επιβεβαιώσει πως τα αντιοξειδωτικά συστατικά μπορούν να μειώσουν την ταχύτητα γήρανσης της επιδερμίδας σου. Τι πετυχαίνουν; Αναπλάθουν την επιδερμίδα από τις βλάβες που προκαλούνται από το κάπνισμα, τον ήλιο και τη μολυσμένη ατμόσφαιρα και δίνουν το απαραίτητο boost στα κύτταρα να αναπτυχθούν.

Η θεραπεία

Επιλέγοντας τη μεσοθεραπεία προσώπου, η επιδερμίδα σου θα «κερδίσει» με ανώδυνο τρόπο όλα τα παραπάνω σημαντικά συστατικά που έχει ανάγκη. Οι ουσίες που περιέχονται σε ένα διάλυμα μεσοθεραπείας είναι, μεταξύ άλλων, οι βιταμίνες A,C,E,D, οι βιταμίνες του συμπλέγματος B και το συνένζυμο Q10, ενώ υπάρχει και η πιο ενισχυμένη version με επιπλέον υαλουρονικό οξύ. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο για αναδείξεις την υγιέστερη εκδοχή του προσώπου σου;