Αποχρωματισμός Μαύρων Κύκλων με BLANC-B

Με τον όρο «μαύροι κύκλοι» περιγράφουμε την υπερμελάγχρωση που εμφανίζεται γύρω από την περιοχή των ματιών, κάνοντάς τα να φαίνονται κουρασμένα και θαμπά. Πόσες φορές, άραγε, θα έχετε αναρωτηθεί πώς θα μπορούσατε να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους που σας ταλαιπωρούν; Πλέον μπορείτε να το πετύχετε ανώδυνα και μη επεμβατικά με την ενέσιμη θεραπεία Blanc-B, η οποία περιλαμβάνει βιομημιτικά πεπτίδια και υαλουρονικό οξύ. Ο συνδυασμός αυτών των συστατικών εισχωρεί στη μελάγχρωση με ειδική μικροκάνουλα, λευκαίνοντας και ενυδατώνοντας την περιοχή των ματιών. 

Το BLANC-B είναι το πιο καινοτόμο παρασκεύασμα πεπτιδίων για τη θεραπεία του δέρματος, καταχωρημένο ως ιατρικό προϊόν. Η θεραπεία αποχρωματισμού των μαύρων κύκλων γίνεται με τη βοήθεια της συσκευής Nanosoft, που περιέχει τρεις ακίδες έγχυσης 0,4 χιλιοστού. Η θεραπεία περιλαμβάνει 55 διαφορετικά συστατικά – μεταξύ αυτών και τα πεπτίδια blanc-b – που εισέρχονται στη μεσαία στιβάδα της επιδερμίδας μέσω της συσκευής.

H θεραπεία αποχρωματισμού των μαύρων κύκλων ρυθμίζει την υπερπαραγωγή μελανίνης και αποτρέπει τη μετανάστευση των μελανοσωμάτων από το χόριο στην επιδερμίδα. Παράλληλα, ρυθμίζει τη σύνθεση της ευμελανίνης και φαιομελανίνης, ενεργοποιώντας μια σειρά αντιδράσεων και αναστέλλοντας τη δράση των μελανογόνων ενζύμων, ενώ περιορίζει την ταχύτητα της σύνθεσης μελανίνης. Το αποτέλεσμα είναι η πλήρης αναζωογόνηση στην περιοχή κάτω από τα μάτια και η εξαφάνιση των μαύρων κύκλων, εντελώς ανώδυνα και μη επεμβατικά.

Συνήθως πραγματοποιούνται 3 θεραπείες ανά 15 ημέρες, για ένα ορατό και φρέσκο αποτέλεσμα. (Ανάλογα με την ηλικία και την κατάσταση των μαύρων κύκλων, η συχνότητα και ο αριθμός των θεραπειών μπορεί να διαφέρουν). Το αποτέλεσμα διαρκεί 8 με 10 μήνες.

Συνήθως, απαιτούνται 1 με 3 συνεδρίες για να δείτε ολοκληρωμένα και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Μπορείτε να επαναλάβετε την κάθε συνεδρία κάθε δύο εβδομάδες περίπου.

H συνεδρία είναι ανώδυνη και πολύ σύντομη. Διαρκεί μόλις 10 – 15 λεπτά με τα αποτελέσματα να είναι άμεσα ορατά. Παράλληλα, δεν απαιτείται ιδιαίτερος χρόνος αποθεραπείας. Η έγχυση των συστατικών προκαλεί ήπιο οίδημα τις 3 πρώτες ημέρες, και μετά η επιδερμίδα επανέρχεται πλήρως.

Πριν και Μετά την θεραπεία
Κλείστε μια συμβουλευτική συνεδρία