Θεραπείες για τέλειο σώμα μέχρι το καλοκαίρι

Κάνουμε το δικό μας beauty countdown και σας παρουσιάζουμε τις θεραπείες σώματος που μπορείτε να ξεκινήσετε από τώρα μέχρι και τις καλοκαιρινές διακοπές.

Όλοι αναζητούν την πιο άμεση και γρήγορη λύση για να αποκτήσουν την πιο όμορφη εκδοχή του σώματος (και τους εαυτού) τους, αλλά και να είναι σε άριστη κατάσταση στον ερχομό του καλοκαιριού, που είναι μόλις λίγους μήνες μακριά. Οι επόμενοι μήνες είναι αρκετός χρόνος για να κάνετε τη διαφορά στη διάπλασή σας. Με τις κατάλληλες θεραπείες, μέσα σε αυτό το μεσοδιάστημα, μπορείτε να φτάσετε το σώμα σας στο αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να έχετε τον Ιούνιο τα αποτελέσματα που ονειρεύεστε, ανάλογα με την περίοδο που σκοπεύετε να ξεκινήσετε να «δουλεύετε» το bikini body για φέτος το καλοκαίρι.

· 3 μήνες πριν: Ενέσιμη Λιποδιάλυση 

Αυτή η θεραπεία χρησιμοποιείται για την απώλεια τοπικού λίπους και βάρους και προωθεί φυσικούς τρόπους για την ενίσχυση της κυκλοφορίας, της λεμφικής παροχέτευσης και της καύσης λίπους. Με την ενίσχυση της κυκλοφορίας, βελτιώνεται η λειτουργία των κυττάρων, καθώς επίσης απομακρύνονται οι τοξίνες και τα υποπροϊόντα του μεταβολισμού. Απαιτούνται 4 έως 6 θεραπείες, που θα ολοκληρωθούν σε διάστημα περίπου 3 μηνών και έχουν απόσταση μεταξύ τους περίπου 20 μέρες.

Δείτε περισσότερα για τη θεραπεία εδώ.

· 3 μήνες πριν: Ραδιοσυχνότητες (RF)

Οι θεραπείες Ραδιοσυχνότητες (RF) ενδείκνυνται για την άμεση σύσφιξη της επιδερμίδας στις επιθυμητές περιοχές του σώματος – μπορούν να πραγματοποιηθούν και στο πρόσωπο ωστόσο. Ενεργοποιούν το κολλαγόνο και καταπολεμούν το τοπικό λίπος σε βάθος. Για τη θεραπεία αυτή θα χρειαστούν περίπου 9 συνεδρίες, με απόσταση δύο εβδομάδων. Έτσι, τα τελικά αποτελέσματα θα δείτε, περίπου, μετά από τρεις μήνες.

· 2 μήνες πριν: EMS

Το ems αποτελεί την ιδανική θεραπεία για να μειώσετε το τοπικό λίπος στα περισσότερα μέρη του σώματος, όπως είναι οι γλουτοί, η κοιλιά, οι βραχίονες και οι μηροί. Παράλληλα, θα πραγματοποιήσετε αυτόν τον στόχο σας, χωρίς να επηρεάσετε το υπόλοιπο σώμα σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να μειώσετε πόντους και να σφίξετε τους γλουτούς σας χωρίς παράλληλα να έχετε μείωση από άλλες περιοχές όπως είναι το στήθος. Χρειάζεται να κάνετε τη συνεδρία τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, ενώ κύκλος περιέχει 8 εφαρμογές. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί, λοιπόν, μετά τους δύο μήνες.

Δείτε περισσότερα για τη θεραπεία εδώ.

· 1 μήνα πριν: Λεμφικό μασάζ

Το λεμφικό μασάζ είναι μία τεχνική που στοχεύει στη διέγερση των λεμφαδένων, με αποτέλεσμα τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας του λεμφικού υγρού. Έτσι, επιτυγχάνεται η αποτοξίνωση του σώματος, η αναζωογόνηση της επιδερμίδας αλλά και η μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Μπορεί να πραγματοποιηθεί σε όλα τα σημεία του σώματος ή και μεμονωμένα, ανάλογα με το σημείο που σας ενδιαφέρει. Με συχνές συνεδρίες, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η διαδικασία της αποτοξίνωσης, θα μπορέσετε να δείτε ορατά αποτελέσματα στο σώμα σας, μέσα σε έναν μήνα.

· Για άμεσα αποτελέσματα: Cavitation 3D 

Η τεχνολογία Cavitation 3D είναι μία μη επεμβατική μέθοδος αναίμακτης λιποαναρρόφησης, που χαρίζει άμεσα αποτελέσματα, από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Έτσι, η μέθοδος αυτή είναι μία από τις ιδανικότερες αν δεν έχετε πολύ χρόνο στη διάθεσή σας και θέλετε αισθητά αποτελέσματα στο «παρά πέντε». Με την εν λόγω θεραπεία μπορεί να επιτευχθεί μόνιμη απώλεια λίπους έως και 4 εκατοστά, χωρίς παράλληλη δίαιτα, ενώ ταυτόχρονα βλέπουμε σύσφιξη της επιδερμίδας και μείωση της κυτταρίτιδας.

κυτταρίτιδα