Θεραπεία Nanosoft για την Περιοχή των Ματιών

Με δεδομένο ότι η ευαίσθητη περιοχή των ματιών είναι πολύ λεπτή και εύθραυστη αποκαλύπτει από πολύ νωρίς μαύρους κύκλους,  ρυτίδες και γραμμές. Αυτός είναι και ο λόγος που χρήζει ιδιαίτερης μεταχείρισης, η οποία οφείλει να συνδυάζει την γνώση και εμπειρία του ιατρού με προηγμένης τεχνολογίας συσκευές για ένα άριστο και ανώδυνο αποτέλεσμα. Μία τέτοια συσκευή είναι και η NANOSOFT ™ by Fillmed, η οποία εγχύει NCTF, μία φόρμουλα που αποτελείται από 55 διαφορετικά συστατικά, τα οποία αποκαθιστούν τα δερματικά κύτταρα, επαναφέροντας τη σφριγηλότητα και τη λάμψη της επιδερμίδας γύρω από τα μάτια. Το NCTF byFillmed περιλαμβάνει:

  • 14 βιταμίνες (Α, Β, C, E) που διεγείρουν τις ζωτικές λειτουργίες των κυττάρων
  • 20 αμινοξέα που συμβάλλουν στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης
  • 6 συνένζυμα τα οποία λειτουργούν καθοριστικά στις βιοχημικές αντιδράσεις των ιστών
  • 5 βάσεις νουκλεϊνικών οξέων που ενεργοποιούν την κυτταρική επικοινωνία
  • 4 μεταλλικά στοιχεία που λειτουργούν προληπτικά και δρουν ενάντια στις ελλείψεις της επιδερμίδας
  • 2 αντιοξειδωτικά που αναστέλλουν τη δημιουργία των ελεύθερων ριζών
Στην θεραπεία αυτή χρησιμοποιείται το NCTF, που αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό για προϊόντα αναζωογόνησης. Μάλιστα, μελέτες έχουν δείξει πόσο αποτελεσματικό είναι για το δέρμα και την εξομάλυνση των λεπτών γραμμών. Είναι ένα ενισχυτικό ενυδάτωσης που παρέχει βασικά στοιχεία για να βοηθήσει το δέρμα να λειτουργεί σωστά, όπως: υαλουρονικό οξύ, 14 βιταμίνες όπως A, B, C και Ε, που συμβάλλουν στη διέγερση των κυττάρων του δέρματος, 24 διαφορετικά αμινοξέα που βοηθούν στην παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου, δύο σημαντικές πρωτεΐνες που αποτελούν τα στρώματα του δέρματος και δύο αντιοξειδωτικά που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες και διασφαλίζουν ότι το δέρμα σας θα παραμείνει υγιές και λαμπερό.

Παρόλο που το ενισχυτικό ενυδάτωσης NCTF δεν είναι ένα νέο προϊόν, η ένεση NanoSoft που χρησιμοποιείται είναι εξαιρετικά καινοτόμα: εγγυάται τη μέγιστη αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και ικανοποίηση των ασθενών.
Εμπνευσμένο από τεχνικές εμβολιασμού, το NanoSoft είναι μια πραγματική επανάσταση για την ιατρική. Αυτή η βελόνα προσφέρει μια μοναδική λύση για τη θεραπεία ολόκληρου του προσώπου και ιδιαίτερα των ευαίσθητων περιοχών, του λαιμού και του ντεκολτέ: οι ενέσεις είναι απόλυτα ακριβείς, καθιστώντας τη διαδικασία ευκολότερη για τον γιατρό. Για τον ασθενή, εγγυάται σχεδόν καθόλου πόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Αποτελείται από 3 μικρο-κώνους σιλικόνης που επιτρέπουν την ακριβή έγχυση του υγρού στο σημείο θεραπείας και την ομοιόμορφη κάλυψη στις ευαίσθητες περιοχές.

Συνήθως πραγματοποιούνται 4 με 5 θεραπείες ετησίως για ένα ορατό και φρέσκο αποτέλεσμα, με περίπου ίσα διαστήματα ανάμεσα σε αυτές. Φυσικά, ανάλογα με την ηλικία και την κατάσταση των μαύρων κύκλων, η συχνότητα και ο αριθμός των θεραπειών μπορεί να διαφέρουν.

Συνήθως, απαιτούνται 4 με 5 συνεδρίες για να δείτε ολοκληρωμένα και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Μπορείτε να επαναλάβετε την κάθε συνεδρία κάθε δύο εβδομάδες περίπου.

H συνεδρία είναι ανώδυνη και πολύ σύντομη. Διαρκεί μόλις 10 – 15 λεπτά με τα αποτελέσματα να είναι άμεσα ορατά. Παράλληλα, δεν απαιτείται ιδιαίτερος χρόνος αποθεραπείας. Η έγχυση των συστατικών προκαλεί λευκούς πομφούς κάτω από τα μάτια, που εξαφανίζονται μέσα στην επόμενη μισή ώρα και η επιδερμίδα επανέρχεται πλήρως.

Κλείστε μια συμβουλευτική συνεδρία