Πώς θα προετοιμαστείτε για το τέλειο bikini body;

Ήδη οι θερμοκρασίες ανέβηκαν και πολύ σύντομα θα ξεκινήσουμε τις εξορμήσεις μας σε παραλίες.

Λίγο πριν ξεκινήσει το καλοκαίρι, η εντατική περιποίηση σώματος ξεκινά για να έχετε το τέλειο bikini body στην παραλία. Ποια είναι τα βασικά βήματα της προετοιμασίας για ένα ιδανικό αποτέλεσμα μέσα σε λίγο καιρό;

Απαλύνετε το δέρμα σας

Ο νούμερο ένα τρόπος για να κάνετε το ξηρό, θαμπό, αφυδατωμένο δέρμα να φαίνεται λαμπερό και λείο είναι η απολέπιση. Χρησιμοποιείστε ένα απαλό απολεπιστικό σώματος καθημερινά στο ντους και για να ενισχύσετε την αποτελεσματικότητά του, τρίψτε το κάνοντας κυκλικές κινήσεις, επιμένοντας μερικά επιπλέον δευτερόλεπτα σε τραχιά σημεία, όπως τα γόνατα, οι αγκώνες και τα πόδια. Ένα απολεπιστικό με βάση το λάδι θα σας δώσει επιπλέον ενυδάτωση.

Ενυδατώστε το

Μία εντατική προσπάθεια ενυδάτωσης σε όλο το σώμα είναι μία από τις απαραίτητες προϋποθέσεις για βελούδινο δέρμα. Εφαρμόστες καθημερινά ενυδατική κρέμα, για περίπου μία εβδομάδα, και στη συνέχεια διατηρήστε τη λάμψη και την απαλή υφή εφαρμόζοντας την κρέμα σας κάθε δεύτερη μέρα.

Νίκησε την ακμή του σώματος

Μην αφήσετε την ακμή στην πλάτη, τους ώμους, το στήθος ή τους γλουτούς σας να σας χαλάσουν τη διάθεση. Για την άμεση αντιμετώπισή τους, ξεκινήστε αυτό το καθημερινό σχήμα απολέπισης: Πρώτον, καθαρίστε τις προβληματικές περιοχές με ένα καθαριστικό σώματος που περιέχει σαλικυλικό οξύ. Αφήστε το καθαριστικό να κάθεται στο δέρμα σας για λίγα λεπτά πριν το ξεπλύνετε, ώστε να μπορεί να αποκομίσει όλα τα οφέλη κατά της ακμής. Μετά το ντους, στεγνώστε πολύ καλά το δέρμα σας και σφαρμόστε τοπικά μία drying lotion, που ξηραίνει και θεραπεύει γρήγορα τα σπυράκια.

Λεμφικό μασάζ

Το λεμφικό μασάζ θα βοηθήσει στην αποτελεσματική αποτοξίνωση και την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος σε όλο το σώμα σας. Αποτέλεσμα, η μείωση των οιδημάτων, του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας και η βελτίωση της λάμψης της επιδερμίδας σας.

Διατροφή

Τελευταία αλλά εξίσου σημαντική τακτική είναι η αλλαγή των διατροφικών σας συνηθειών που θα ενυδατώσουν το σώμα από μέσα και θα του δώσουν λαμπερή και υγιή όψη. Αποκλείστε από το πρόγραμμά σας τα τρανς λιπαρά και τα επεξεργασμένα τρόφιμα και αφήστε το νερό, τα φρέσκα φρούτα και τα λαχανικά να πρωταγωνιστήσουν στη διατροφή σας.

Δείτε επίσης: Απολέπιση – Όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για να την κάνετε σωστά.

Δείτε επίσης: Οι συνήθειες που βλάπτουν την επιδερμίδα σας

Photo: @enginakyurt

bikini body