Κουρασμένο πρόσωπο; Το Volume Up είναι η θεραπεία – απάντηση

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτή την τεχνική που θα αναζωογονήσει την εμφάνισή σας.

Η μεσαία ζώνη είναι το βασικό μέρος του προσώπου και εκείνη που «στηρίζει» και κρατά ανορθωμένο και το υπόλοιπο πρόσωπο. Είναι από τις περιοχές, λοιπόν, που παίζουν βασικό ρόλο στην όψη μας. Είναι αυτή που μπορεί να αναδείξει την υγεία, τη λάμψη και την ομορφιά αλλά και, αντιθέτως, εκείνη που μπορεί να δείξει ένα πρόσωπο κουρασμένο, εάν υπάρξει οποιαδήποτε απώλεια λίπους ή ιστού. Η απώλεια αυτή μπορεί να οφείλεται σε διάφορους παράγοντες, όπως μπορεί να είναι τα γονίδια, η ηλικία ή ακόμα και η απότομη απώλεια βάρους.

Η θεραπεία Volume Up είναι μία πρωτοποριακή τεχνική που υπόσχεται να επαναφέρει τη χαμένη λάμψη και τον όγκο στο πρόσωπό σας, εύκολα και άμεσα, ενώ μπορεί να λειτουργήσει ακόμα και προληπτικά σε περιπτώσεις που ακολουθείται μια υγιεινή διατροφή με σκοπό την απώλεια πολλών κιλών.

Τι είναι το Volume Up;

Πρόκειται για μία θεραπεία που «υπογράφει» το ιατρείο μας και εφαρμόζεται από εμάς. Συγκεκριμένα, η τεχνική δρα αποτελεσματικά σε όλες τις στοιβάδες της επιδερμίδας, μέσω της τεχνικής εκχύσεων με microcannula, ανασηκώνοντας τους χαλαρωμένους ιστούς και δημιουργώντας νέους άξονες στήριξης στα σημεία που έχουν ανάγκη. Έτσι, η λάμψη και νεανική σφριγηλότητα του προσώπου επανέρχονται μέσα από μόλις μία συνεδρία.

Πώς γίνεται;

Το Volume Up βρίσκεται ανάμεσα στις σχετικά ανώδυνες θεραπείες που θα μπορούσατε να δοκιμάσετε, ενώ δεν πρόκειται για κάποια επεμβατική μέθοδο. Χρησιμοποιώντας μία ειδική συσκευή και με την τεχνική των νημάτων, υαλουρονικό οξύ συγκεκριμένου μοριακού βάρους εγχέεται στο δέρμα με αποτέλεσμα μία στοχευμένη ανόρθωση και αποκατάσταση του χαμένου όγκου στην περιοχή γύρω από τη μύτη (ανάποδο τρίγωνο).

Σε ποιες ηλικίες συστήνεται;

Επειδή, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, οι λόγοι που μπορεί ένα πρόσωπο να δείχνει κουρασμένο και με έντονες ρινοπαρειακές ρυτίδες είναι ποικίλοι, η θεραπεία καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα ηλικιών. Για παράδειγμα, μπορεί να πραγματοποιηθεί προληπτικά, αν ακολουθείται κάποια αυστηρή υγιεινή διατροφή, ακόμα και από την ηλικία των 25.

Τι πετυχαίνει ακριβώς;

Αποκαθιστά τη χαλάρωση του προσώπου, βελτιώσει τις ρινοπαρειακές ρυτίδες, ενώ παράλληλα, αυξάνει τον όγκο των ζυγωματικών. Περιοχές της μεσαίας ζώνης του προσώπου, όπως είναι οι παρειές, ανορθώνονται, με αποτέλεσμα η πτώση που υπάρχει γύρω από την περιοχή της μύτης να εξομαλύνεται. Όλα αυτά, μέσα από ένα φυσικό αποτέλεσμα, αφού το δέρμα δεν «τραβιέται» αλλά «σηκώνεται», και τα χαρακτηριστικά δεν αλλοιώνονται, όπως συμβαίνει με χειρουργικές μεθόδους.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν;

Τα αποτελέσματα είναι ορατά ύστερα από μόλις μία συνεδρία.

Πόσο διαρκεί η κάθε συνεδρία;

Η συνεδρία διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Χάρη στη χρήση της ειδικής συσκευής, η εφαρμογή του υαλουρονικού γίνεται χωρίς τραυματισμούς και ανώδυνα. Μετά τη θεραπεία, υπάρχει μούδιασμα στην περιοχή, λόγω της τοπικής αναισθησίας, η οποία εξασθενεί μέσα σε 2-3 ώρες. Επιπλέον, μπορεί να εμφανιστεί ελαφρύ οίδημα που θα διαρκέσει το πολύ ένα εικοσιτετράωρο.

Διάρκεια αποτελέσματος

Το υαλουρονικό oξύ γενικότερα διαρκεί έως και έναν χρόνο, ενώ, συνδυαστικά με τις υπόλοιπες τεχνικές, το αποτέλεσμα θα διαρκέσει για μεγαλύτερο διάστημα, σε σχέση με μία απλή παρέμβαση με ενέσιμα. Ωστόσο, η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, καθώς ο κάθε οργανισμός είναι μοναδικός. 

Δείτε επίσης: New arrival: Τo no1 trend λιποδιάλυσης και σύσφιξης του Hollywood είναι εδώ

Δείτε επίσης: Profhilo – Η απόλυτη θεραπεία για αναδόμηση της επιδερμίδας

θεραπεία volume up