Νεανικά χέρια με θεραπεία με υαλουρονικό οξύ

Η ενίσχυση με υαλουρονικό οξύ είναι ένας από τους αποτελεσματικούς τρόπους επαναφοράς της χαμένης λάμψης και νεανικής εικόνας των άκρων σας.

«Αν θέλεις να μάθεις πραγματικά την ηλικία μιας γυναίκας, κοίταξε τα χέρια της», αναφέρει ένα ρητό και όχι άδικα. Τα χέρια είναι από τα πρώτα σημεία του σώματος που αναδεικνύουν το γήρας, ενώ παράλληλα, είναι και ένα από τα σημεία που, στην καθημερινότητα, είναι ιδιαιτέρως ορατά. Όσο μεγαλώνουμε όμορφα στο πρόσωπο, ακολουθώντας τις συστάσεις περιποίησης και κάνοντας τις απαιτούμενες θεραπείες, αλλά παραμελούμε άλλα σημεία, όπως είναι τα άκρα, καταλήγουμε σε μία εμφανή διαφορά με το πέρας των ετών και σε μία εμφάνιση που δεν έχει μία ομοιόμορφη και αρμονική εικόνα.

Η γήρανση των χεριών χαρακτηρίζεται από απώλεια όγκου και ελαστικότητας του δέρματος, κάτι που μπορεί να αυξήσει την ορατότητα των τενόντων, των φλεβών και των οστών στο πάνω μέρος του χεριού. Επιπλέον, η πολυετής έκθεση σε ακτίνες UV κάνει το δέρμα των χεριών να φαίνεται κηλιδωμένο, θαμπό και με ρυτίδες. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν τρόποι αντιμετώπισης της γήρανσης των χεριών. Η ενίσχυση με υαλουρονικό οξύ, στα σημεία όπου υπάρχει απώλεια όγκου, είναι ένας από τους αποτελεσματικούς και ανώδυνους τρόπους επαναφοράς της χαμένης λάμψης και νεανικής εικόνας των άκρων σας.

Πώς γίνεται;

Χρησιμοποιώντας μία ατραυματική συσκευή για να μειώσει τον πόνο και να περιορίσει τους μώλωπες, το υαλουρονικό οξύ εγχέεται στις κοιλότητες γύρω από τους τένοντες και τις μεγαλύτερες φλέβες για να καμουφλάρει την περιοχή και να απαλύνει το ανομοιόμορφο δέρμα και τις ρυτίδες. Η ατραυματική συσκευή γλιστράει εύκολα κάτω από το δέρμα και κάτω από τα αιμοφόρα αγγεία, καθώς ο ιατρός εγχέει στρατηγικά μικρές δόσεις πληρωτικού στην περιοχή μεταξύ των αρθρώσεων και του καρπού. Στη συνέχεια, κάνει ελαφρύ μασάζ με το πληρωτικό σε όλο το δέρμα, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη κατανομή σε όλη την περιοχή. 

Τι πετυχαίνει ακριβώς;

Οι ενέσεις «γεμίζουν» τα κενά που έχουν δημιουργηθεί στα άκρα με την πάροδο του χρόνου, με υαλουρονικό οξύ, χαρίζοντας ένα λείο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα στα χέρια σας. Παράλληλα, δεσμεύεται η υγρασία κάνοντας την επιδερμίδα πιο λαμπερή και λεία χωρίς σημάδια, όπως είναι οι πανάδες.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν;

Μία συνεδρία είναι αρκετή για να βελτιώσετε την εμφάνιση των άκρων σας, χωρίς όμως η επίδραση του υαλουρονικού οξέος να είναι άμεση. Συχνά, χρειάζονται έως και 4 εβδομάδες για να δείτε το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Πόσο διαρκεί η κάθε συνεδρία;

H θεραπεία διαρκεί περίπου μισή ώρα.

Διάρκεια αποτελέσματος

Η διαδικασία είναι σχετικά ανώδυνη και τα αποτελέσματα διαρκούν έως και 1 χρόνο. Η διάρκεια, ωστόσο, εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως είναι η πυκνότητα του υαλουρονικού, η περιοχή εφαρμογής, αλλά και η φροντίδα που δείχνετε το επόμενο διάστημα.

Υπάρχουν περιορισμοί δραστηριότητας μετά τη θεραπεία;

Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, ενδεχομένως να ακολουθήσουν κάποιες ήπιες αντιδράσεις, όπως είναι οίδημα ή ερυθρότητα, τα οποία εξαφανίζονται μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες. Μετά τη συνεδρία μπορείτε να επιστρέψετε κανονικά στο πρόγραμμά σας, αποφεύγοντας έντονες δραστηριότητες που καταπονούν τους καρπούς, όπως είναι η έντονη γυμναστική και τα πολλά βάρη. 

Δείτε επίσης: New arrival: Τo no1 trend λιποδιάλυσης και σύσφιξης του Hollywood είναι εδώ

Δείτε επίσης: Profhilo – Η απόλυτη θεραπεία για αναδόμηση της επιδερμίδας

Νεανικά χέρια