Θεραπεία «De niro chin»: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Το «de niro chin», δηλαδή το πλακόστρωτο πηγούνι, είναι ένα συχνό αισθητικό πρόβλημα.

Το cobblestone chin (πλακόστρωτο πηγούνι) ή «de niro chin» είναι το πηγούνι που, κατά τη διάρκεια της συστολής όλων των μυών, δίνει την εικόνα του πλακόστρωτου με μικρές πτυχές – ρυτίδες στη συγκεκριμένη περιοχή. Αυτό είναι συχνά υπερβολικό (ειδικά με ορισμένες εκφράσεις του προσώπου) και τείνει να γίνεται πιο αισθητό με την πάροδο του χρόνου, λόγω της φυσικής απώλειας του λίπους ή του ιστού. Ένα τέτοιο πηγούνι μπορεί να κάνει το πρόσωπο να φαίνεται πιο κουρασμένο. Οι μη επεμβατικές θεραπείες με έγχυση βοτουλινικής τοξίνης είναι η μη χειρουργική λύση που θα δώσει άμεσα αποτελέσματα με τον πιο ανώδυνο τρόπο (ναι, τα πληρωτικά μπορούν να χορηγηθούν στο πηγούνι για να χαλαρώσουν οι μύες που είναι υπερβολικά ενεργοί και προκαλούν «φλοιό πορτοκαλιού»).

Πώς γίνεται;

Η διαδικασία εφαρμογής του ενέσιμου με βοτουλινική τοξίνη είναι πολύ απλή και γρήγορη και γίνεται στο ιατρείο με τοπική αναισθησία. Στοχεύουμε την περιοχή του πηγουνιού με τη χρήση ενέσεων για τις ρυτίδες που δρουν στη μείωση και χαλάρωση των κινήσεων των μυών. Η βοτουλινική τοξίνη εγχέεται στη στοχευόμενη περιοχή, «παγώνοντας» προσωρινά τον μυ, έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να προκαλέσει πτυχώσεις στο δέρμα. Όταν οι μύες εμποδίζονται να λειτουργήσουν, το δέρμα δεν κάνει γραμμές.

Σε ποιες ηλικίες συστήνεται;

Επειδή πρόκειται για μία παρέμβαση ενός αισθητικού προβλήματος που δημιουργείται λόγω κατασκευής και όχι λόγω ηλικίας, απευθύνεται σε οποιονδήποτε ενήλικα θέλει να βάλει τέλος στην όψη «πλακόστρωτου» στο πηγούνι του. Ωστόσο, στις μεγαλύτερες ηλικίες, που έχουν ταλαιπωρηθεί περισσότερο, το πρόβλημα είναι πιο εμφανές.

Τι πετυχαίνει ακριβώς;

Με τη «de niro chin» θεραπεία, οι μύες του σαγονιού, που δημιουργούν το εφέ των μικρών εξογκωμάτων κατά τη συστολή τους και προκαλούν και την ανομοιόμορφη εμφάνιση, μειώνουν την υπερδραστηριότητα τους. Έτσι, κατά τη συστολή τους, η επιφάνεια του σαγονιού παραμένει λεία, χωρίς να επηρεάζει τη φυσιολογική έκφραση, την ομιλία ή τη διατροφή σας.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν;

Με μία συνεδρία θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα και θα χρειαστείτε μόνο επαναληπτικές συνεδρίες, όταν τα πληρωτικά απορροφηθούν από τον οργανισμό σας.

Είναι ασφαλής; Και πόσο διαρκεί η κάθε συνεδρία;

Τα ενέσιμα, όταν χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες σε ένα καθαρό και ασφαλές περιβάλλον, δεν ενέχουν κίνδυνο για εσάς. Μπορεί να υπάρχουν κάποιοι μώλωπες, ως παρενέργειες, που θα εξαφανιστούν μέσα στις επόμενες ημέρες. Η διαδικασία είναι ανώδυνη και δε διαρκεί περισσότερο από μισή ώρα.

Διάρκεια αποτελέσματος

Αυτή η θεραπεία διαρκεί συνήθως μεταξύ 4-6 μηνών, αναλόγως το πόσο γρήγορα το σώμα σας διασπά το ενέσιμο.

Δείτε επίσης: New arrival: Τo no1 trend λιποδιάλυσης και σύσφιξης του Hollywood είναι εδώ

Δείτε επίσης: Profhilo – Η απόλυτη θεραπεία για αναδόμηση της επιδερμίδας

De niro chin