Τα απαραίτητα προϊόντα για το νεσεσέρ των διακοπών

Τι δεν πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα σας πριν φύγετε για τις διακοπές σας.

Με τον ερχομό του Αυγούστου, ξεκινά και η αντίστροφη μέτρηση για τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Τις επόμενες ημέρες – ή και ώρες – οι βαλίτσες μας θα αρχίσουν να ετοιμάζονται. Τι πρέπει να έχετε μαζί σας όσον αφορά τα beauty προϊόντα; Δείτε παρακάτω τι δεν πρέπει να παραλείψετε να προσθέσετε στο νεσεσέρ σας.

Αντηλιακό: Το αντηλιακό πρέπει να εφαρμόζεται καθημερινά, κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου. Πόσο μάλλον την καλοκαιρινή περίοδο και κατά τη διάρκεια των διακοπών, που η έκθεση στον ήλιο είναι πολύωρη. Φροντίστε να έχετε μαζί σας τόσο αντηλιακό προσώπου όσο και σώματος και να τα εφαρμόζετε συχνά μέσα στη διάρκεια της ημέρας.

After sun: Όσο απαραίτητο είναι το αντηλιακό κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο, άλλο τόσο είναι και το after sun μετά την επιστροφή από την παραλία. Μην παραλείπετε να το εφαρμόζετε μετά το ντους που θα κάνετε και μην το αντικαταστήσετε με μία απλή ενυδατική κρέμα. Ο λόγος; Οι συνθέσεις των after sun είναι πιο δραστικές και πιο πλούσιες σε ενυδατικά ή επανορθωτικά στοιχεία σε σχέση με τις απλές κρέμες.

Skincare προϊόντα: Τα απαραίτητα προϊόντα της καθημερινής περιποίησης δεν είναι άλλα από το καθαριστικό προσώπου, την ενυδατική και μία κρέμα ματιών. Αυτά τα τρία καλλυντικά, αναμφίβολα, δε θα πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας για να μπορείτε να ακολουθήσετε τα βασικά βήματα περιποίησης κάθε μέρα. Τέλος, μην ξεχάσετε να προσθέσετε στο νεσεσέρ σας και ένα balm, καθώς τα χείλη αφυδατώνονται και «σκάνε» εύκολα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Makeup: Τα προϊόντα μακιγιάζ είναι απαραίτητα και στις καλοκαιρινές διακοπές χωρίς να χρειάζεται να υπερβάλλετε. Φροντίστε να έχετε μαζί σας τα βασικά, όπως ένα foundation ή αντηλιακό με χρώμα, ένα concealer για να καλύψετε τυχόν μαύρους κύκλους, mascara και μία σκιά σε ουδέτερες αποχρώσεις.

Σαμπουάν και αφρόλουτρο: Πολλές φορές παραλείπουμε να τα βάλουμε στη βαλίτσα μας σκεπτόμενοι ότι θα τα προμηθευτούμε από την περιοχή που θα βρισκόμαστε. Ωστόσο, αν εφαρμόζετε ειδικά brands ή τα μαλλιά σας έχουν συγκεκριμένες ανάγκες, προτιμήστε να μη ρισκάρετε το αν θα τα βρείτε διαθέσιμα στην περιοχή που θα επισκεφθείτε, και πάρτε μαζί σας τα δικά σας αγαπημένα.

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η πιο φυσική εναλλακτική του botox

Δείτε επίσης: Profhilo – Η απόλυτη θεραπεία για αναδόμηση της επιδερμίδας

διακοπές